Hi! I’m Alex Caranfil

In iunie se implinesc 10 ani de la prima experienta ca fotograf la o nunta; de atunci si pana acum mi-am creat un stil propriu caracterizat prin eterna perfectiune in abilitatea de a lucra cu oameni in – ceea ce majoritatea considera – cea mai frumoasa zi din viata lor. Nerestrictionandu-mi activitatea doar la fotograf de eveniment, am realizat lucrari in toate ramurile fotografice ce implica oameni, experienta dobandita ajutandu-ma si pe durata evnimentului. Astfel, fotografia de nunta nu inseamna doar instantanee si poze de grup, ci o imbinare a fotografiei de fashion, beauty, budoir, peisaj, arhitectura si fineart.

Facebook500pxTwitter Pinterest Instagram

“It is like walking into some dreamy colored world where chocolate runs down the walkways! I want to be there!”
David Beckstead — Top 10 World Wedding Photographers

“Sublime! I love how the woman is going into the unknown, how she almost dissolve into the darkness. Beautiful tones. Terrific job.”
Younes Bounhar

“This a nice example of one of the photography goals which is to provide the chance to see what a common eye just cannot see.”
Jorge Arturo Perez Morales

 

“You made me remember a great quote by Edward Abbey: – That’s the best thing about walking, the journey itself. It doesn’t matter much whether you get where you’re going or not. You’ll get there anyway. – … For me this is what your picture is all about, the beauty of the journey. Great work, congratulations.”
Juan Carlos Bretschneider

 

“Imi da impresia unei calatorii in timp. Ador fotografiile care transmit acest mesaj, precum si filmele care au acest subiect. Timpul si pieirea, singurele elemente pe care noi oamenii nu le putem controla.”
Alina Cristea

 

 

“Nu oricine poate sa faca astfel de poze si sa le si iasa, pare urmatoarea concluzie, ei poate sunt artisti si au alte limite ale imaginatiei si curajului. Da’ de unde! In viata de zi cu zi se imbraca sobru pentru a merge fiecare la biroul lui, unul de corporatist si unul de inspector fiscal, unde au de-a face cu cifre si rapoarte. Pentru sedinta foto, fotograful Alex Caranfil i-a scos din cochiliile lor si a facut cele mai tridimensionale si mai sonore poze din ce am mai vazut vreodata in albume de nunti.”
Perfecte.ro — Unde femeile sunt in CTRL

 

“Primul contact cu Alex a fost telefonic si nu am ramas cu o impresie buna deoarece mi s-a parut extrem de arogant si mi-a ridicat mari semne de intrebare referitor la cum va decurge colaborarea noastra.
Colaborarea noastra s-a desfasurat fara cusur dovada ca prima impresie poate fi inselatoare. Alex nu este nici pe departe arogant, a inteles si respectat dorintele noastre (chiar daca ne-am trezit sa-i dam sfaturi despre cum sa-si faca treaba), a suportat cu stoicism atat mofturile noastre cat si ale prietenilor nostri. Contractul a fost scurt clar si la obiect si respectat intocmai.
Sedinta foto a fost foarte relaxata si extrem de amuzanta. Toata lumea s-a distrat si am ras cum nu o mai facuse de ceva vreme.
Pozele si albumul sunt deosebite, sunt exact ceea ce ne doream si anume altfel de poze de nunta.”
Carmen Baciu — Recently Married

Clients

Agatha Mariaj, Bigotti, Body Time, Brise, Canopus Star, City Park Mall, F1 Powerboat – Mamaia GP, Hugo Boss, Koton, LC Waikiki, Mango, Nike, Orange, Pure Fitness, Puro Beach, Sephora, Steilmann, Tall Ships Regatta, Tom Tailor, United Colors of Benetton,

Publications

Fotomagazin, La moda, Perfecte, Photo Magazine, Photo,


Thanks for viewing the world through my eyes — I hope you enjoy my site and the work that I’m doing. Got something for me? Get in touch.

Theme — Timber
© Alex Caranfil 2006-2020
Back to top